MENU Menu-icon Menu-icon

Jumbo Penders

Jumbo Penders, gelegen aan de Bloemenmarkt 32 in Geleen, is een prominent filiaal van de bekende Jumbo supermarktketen. Dit filiaal viert eind 2023 een indrukwekkende mijlpaal: hun 20-jarig jubileum.

Advies

Voor het 20-jarig jubileum van Jumbo Penders adviseerde MediaKracht een geïntegreerde aanpak, waarbij zowel de uitstraling als de communicatiekanalen zorgvuldig werden overwogen. Het plan was om een campagne te creëren die niet alleen de mijlpaal vierde, maar ook de waarden en het imago van Jumbo Penders versterkte. We stelden voor om een breed scala aan marketingmiddelen in te zetten, waaronder fysiek promotiemateriaal en digitale elementen om zodoende een maximale impact en bereik te garanderen.

Creatie

Bij de creatie van de campagne ontwierp MediaKracht spaarkaarten, vouchers, posters, flyers, stoepborden, spandoeken, social media banners, stickers, beachvlaggen en rollup banners. Elk van deze middelen werd zorgvuldig ontworpen om de feestelijke sfeer van het jubileum uit te stralen met een consistente branding. Daarnaast realiseerde MediaKracht een specifieke online landingspagina, die diende als centraal informatiepunt voor de campagne. Tijdens het project zorgde MediaKracht voor nauwgezette projectbegeleiding, van het eerste ontwerp tot de uiteindelijke uitvoering.

Kies voor MediaKracht en creëer impact met je digitale oplossing

Vanuit de kern van jouw organisatie zetten we samen een stip op de horizon. Ben jij klaar voor de eerste stap?