MENU Menu-icon Menu-icon

Toneelhuis Limburg

Toneelhuis Limburg begeleidt, faciliteert en inspireert circa 150 aangesloten amateurtoneelverenigingen en toneelmakers met als doel hen zo optimaal mogelijk te ondersteunen bij hun cultuurparticipatie (amateurtoneel maken). Deze cultuurparticipatie draagt enerzijds bij aan hun persoonlijke ontwikkeling, creativiteitsontwikkeling en verbinding met mensen en hun omgeving en anderzijds aan de cultuurbeleving van de inwoners van de provincie Limburg.

Advies

Toneelhuis Limburg is dé plek voor toneelgezelschappen in Limburg. Een online platform biedt een plek voor de community om voorstellingen te publiceren, regisseurs te benaderen of theaters te boeken. Alle input vormt een grote database voor de organisatie Toneelhuis Limburg.

Creatie

Vanuit onze samenwerking met Youngdudes is de vernieuwde website tot stand gekomen. MediaKracht heeft naast de website een complete ledenomgeving gebouwd. De beveiligde ledenomgeving kent talloze slimme automatiseringen. Dit levert Toneelhuis Limburg een enorme administratieve tijdwinst op.

Toneelhuis Limburg
Toneelhuis Limburg

Kies voor MediaKracht en creëer impact met je digitale oplossing

Vanuit de kern van jouw organisatie zetten we samen een stip op de horizon. Ben jij klaar voor de eerste stap?