MENU Menu-icon Menu-icon

Stichting Ik Doe Mee

Stichting Ik Doe Mee richt zich op het ondersteunen van kinderen en gezinnen in Sittard-Geleen die te maken hebben met armoede. Door het vervullen van wensen die bijdragen aan deelname aan het sociale leven, streeft de stichting ernaar deze kinderen te laten ervaren dat zij volwaardig deel uitmaken van de gemeenschap. Dit initiatief benadrukt het belang van inclusie en gemeenschapszin.

Advies

MediaKracht heeft zich als sponsor ingezet voor Stichting Ik Doe Mee, met het doel om de stichting te ondersteunen in het online vergroten van hun zichtbaarheid. Het advies omvatte de ontwikkeling van een website waarop donaties gedaan kunnen worden en gezinnen een aanvraag kunnen indienen.

Creatie

De creatie voor Stichting Ik Doe Mee omvat een website met een kleurenpalet van oranje en wit met zwart en bordeaux rood voor contrast. Deze website kenmerkt zich door een heldere structuur en is ontworpen voor gebruiksgemak. Een opvallende functionaliteit is de automatische integratie van nieuwsberichten van de Facebookpagina, waardoor de site altijd actuele informatie weergeeft en bezoekers op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen en activiteiten van de stichting.

Kies voor MediaKracht en creëer impact met je digitale oplossing

Vanuit de kern van jouw organisatie zetten we samen een stip op de horizon. Ben jij klaar voor de eerste stap?