MENU Menu-icon Menu-icon

Purity Skin Clinic

Is het tijd om af te rekenen met ongewenst lichaamshaar? Dan ben je bij Purity Skin Clinic aan het juiste adres. Bo Hermans, een zeer ervaren laserspecialist, heeft de expertise en kunde om jou snel en effectief te helpen van ongewenste lichaamsbeharing af te komen. Op een veilige, snelle en pijnloze manier krijg je een permanent onthaarde huid, wat een prettig en zelfverzekerd gevoel geeft.

Advies

Bo Hermans benaderde MediaKracht met het verzoek om online een volgende stap te maken. Vooral op SEO-gebied schoot de voormalige website tekort. Daarnaast was er de wens om ook SEA in te zetten. Een nieuw en eigentijds ontwerp zorgt voor een verbeterde navigatiestructuur en beleving. De techniek erachter draagt bij aan de organische vindbaarheid en is tevens geschikt voor SEA-campagnes.

Creatie

De nieuwe website van Purity Skin Clinic bevat meerdere landingspagina's die geschikt zijn voor SEA-campagnes. Met een doordachte customer journey in combinatie met call-to-action buttons wordt een bezoeker "verleid" om een gratis intake te plannen. De website wordt continu gemonitord om de conversie-ratio te bewaken en te verbeteren.

Purity Skin Clinic
Purity Skin Clinic

Kies voor MediaKracht en creëer impact met je digitale oplossing

Vanuit de kern van jouw organisatie zetten we samen een stip op de horizon. Ben jij klaar voor de eerste stap?