MENU Menu-icon Menu-icon

Open2Bizz

Open2Bizz is gespecialiseerd in Odoo ERP-oplossingen, gericht op het optimaliseren van bedrijfsprocessen door middel van op maat gemaakte software. Hun diensten omvatten de implementatie, configuratie en ondersteuning van Odoo-toepassingen, aangepast aan de specifieke behoeften van elke klant. 

Advies

Voor Open2Bizz is een strategisch online communicatieplan ontwikkeld om de online zichtbaarheid te verhogen. Dit plan richt zich op het actief verspreiden van content via sociale media en het versterken van hun autoriteit door het publiceren van informatieve blogposts. Deze aanpak dient niet alleen om de doelgroep te bereiken en te informeren, maar speelt ook een belangrijke rol in het verbeteren van de SEO-prestaties van Open2Bizz.

Creatie

Voor Open2Bizz worden maandelijks blog- en social media berichten ontwikkeld, gebaseerd op interviews met de deskundige collega's van Open2Bizz. MediaKracht neemt de verantwoordelijkheid voor het schrijven van de teksten, het opmaken van de visuals, het bedenken van passende hashtags en het inplannen van de berichten op Facebook, Instagram en LinkedIn.

Kies voor MediaKracht en creëer impact met je digitale oplossing

Vanuit de kern van jouw organisatie zetten we samen een stip op de horizon. Ben jij klaar voor de eerste stap?