MENU Menu-icon Menu-icon

Keuringservice Noord

Keuringservice-Noord is de partner voor het keuren van installaties en arbeidsmiddelen. In de regio Veendam richt het bedrijf Keuringservice-Noord zich op de keuring en onderhoud van elektrisch gereedschap en het inspecteren van elektrische installaties conform de NEN 3140 of NEN 1010 normen. Voor particulieren is tevens een woonhuis elektra check mogelijk.

Advies

Een effectieve website is cruciaal voor de lopende advertentiecampagne van Keuringservice-Noord. Op elke pagina van de website moedigen we bezoekers aan om een offerte aan te vragen voor de diverse keuringen, wat zorgt voor een hogere conversieratio. Bovendien beschrijven we de diensten gedetailleerd op de website, wat niet alleen helpt om potentiële klanten te overtuigen, maar ook bijdraagt aan een betere SEO-score.

Creatie

Met deze nieuwe website heeft Keuringservice-Noord nu een professionele online uitstraling. Het evenwichtige kleurenpalet creëert een aantrekkelijke visuele ervaring, waarbij we de oranje accentkleur gebruiken om belangrijke call-to-actions te benadrukken. Het achterliggende Content Management Systeem (CMS) is flexibel en maakt het mogelijk om in de toekomst nieuwe keuringen en pagina's toe te voegen. Dit draagt niet alleen bij aan een betere gebruikerservaring, maar ook aan een hogere SEO-score.

Keuringservice Noord
Keuringservice Noord

Kies voor MediaKracht en creëer impact met je digitale oplossing

Vanuit de kern van jouw organisatie zetten we samen een stip op de horizon. Ben jij klaar voor de eerste stap?