MENU Menu-icon Menu-icon

KBO St. Jozef Beek

De KBO is een traditierijke vereniging die al 60 jaar bestaat en met ongeveer 700 leden de grootste vereniging van Beek is. Met behoorlijk wat vrijwilligers organiseert het bestuur veel activiteiten voor ouderen die wekelijks terugkomen. Ook losse evenementen, zoals reizen, vieringen, educatieve zaken en meer worden georganiseerd, waaruit iedereen zijn keuze kan maken.

Advies

KBO St. Jozef uit Beek is een grote vereniging met veel activiteiten. Om leden op de hoogte te houden van aankomende uitjes, is er een website geadviseerd met grote lettertypes, contrasterende kleuren en een duidelijke navigatiestructuur. Hierbij is rekening gehouden met de huisstijl en richtlijnen van de landelijke KBO organisatie.

Creatie

Het bestuur van KBO St. Jozef kan middels het gebruiksvriendelijke Content Management Systeem eenvoudig het jaarprogramma bijhouden, fotoalbums toevoegen en nieuwsbrieven verspreiden. Leden kunnen op de website zelf kiezen voor de gewenste lettergrootte en vinden direct op de homepage aankomende acitiviteiten.

KBO St. Jozef Beek
KBO St. Jozef Beek

Kies voor MediaKracht en creëer impact met je digitale oplossing

Vanuit de kern van jouw organisatie zetten we samen een stip op de horizon. Ben jij klaar voor de eerste stap?