MENU Menu-icon Menu-icon

KBO Oud-Geleen

KBO Oud-Geleen maakt deel uit van de provinciale en landelijke KBO, die samen ruim 225.000 leden vertegenwoordigen en daarmee de grootste seniorenorganisatie van Nederland zijn. Met ruim 400 leden en 35 actieve vrijwilligers is KBO Oud-Geleen in staat om een groot aantal interessante activiteiten te organiseren voor jonge en oudere senioren op het gebied van ontmoeting, ontspanning en ontwikkeling.

Advies

KBO Oud-Geleen is een vereniging met een vol jaarprogramma en diverse wekelijkse activiteiten. Om leden hiervan op de hoogte te houden, is er een website geadviseerd met grote lettertypes, contrasterende kleuren en een duidelijke navigatiestructuur. Hierbij is rekening gehouden met de huisstijl en richtlijnen van de landelijke KBO organisatie.

Creatie

Het webteam van KBO Oud-Geleen kan middels het gebruiksvriendelijke Content Management Systeem eenvoudig het jaarprogramma bijhouden, fotoalbums toevoegen en nieuwsbrieven verspreiden. Leden kunnen op de website zelf kiezen voor de gewenste lettergrootte en vinden direct op de homepage aankomende acitiviteiten. Tevens is het middels het inschrijfformulier mogelijk om lid te worden van KBO Oud-Geleen.

KBO Oud-Geleen
KBO Oud-Geleen

Kies voor MediaKracht en creëer impact met je digitale oplossing

Vanuit de kern van jouw organisatie zetten we samen een stip op de horizon. Ben jij klaar voor de eerste stap?