MENU Menu-icon Menu-icon

KBO de Baandert

KBO de Baandert is een vereniging voor “senioren” en telt ongeveer 200 leden. De activiteiten vinden plaats in een van de zalen van “Oos Zittesj Hoes” gelegen aan de Odasingel te Sittard. Het doel is om op een aangename manier senioren te vermaken met sjoelen, koersbal, kienen, diverse themamiddagen en dagreizen.

Advies

Nadat MediaKracht de KBO websites van KBO Oud-Geleen en KBO St. Jozef Beek verzorgde, informeerde KBO De Baandert naar de mogelijkheden. KBO De Baandert was online nog onvindbaar, maar had het verlangen om hun leden beter te informeren over activiteiten en nieuws. Daarnaast hoopt de vereniging met de nieuwe website ook nieuwe leden aan te trekken.

Creatie

Op basis van het ontwerp dat eerder voor KBO Oud-Geleen en KBO St. Jozef Beek gemaakt is, is voor KBO De Baandert een website gerealiseerd. De website biedt een inschrijfformulier voor nieuwe leden en een nieuws module en agenda module om actieve leden te informeren. Middels het beheersysteem wordt de website zelfstandig door de vereniging beheerd. Tevens is voor KBO De Baandert de hosting, domeinnaam en e-mail ingericht.

KBO de Baandert
KBO de Baandert

Kies voor MediaKracht en creëer impact met je digitale oplossing

Vanuit de kern van jouw organisatie zetten we samen een stip op de horizon. Ben jij klaar voor de eerste stap?