MENU Menu-icon Menu-icon

Jef Abels Bikes

In het hart van het Limburgse Heuvelland heeft Jef Abels Bikes een concept neergezet waarmee ze fietsliefhebbers écht verrassen. Om te beginnen met een prachtige werkplaats of zoals lokaal bekend: de “wirkplaatsj”. Bij deze open werkplaats is Jef’s corner ingepland, waar je gezellig aan de bar kunt zitten voor een praatje en een lekkere kop koffie terwijl je fiets gerepareerd wordt. De complete winkel met diverse fietsen, kleding en accessoires in combinatie met een separate verhuurafdeling maken het concept compleet.

Advies

Het nieuwe concept van Jef Abels Bikes heeft zich doorvertaald in een nieuwe communicatiestrategie. Dit is doorgevoerd in een nieuw logo, huisstijl, gevelbestickering, vlaggen, website, social media kanalen, mailhandtekeningen, briefpapier en visitekaartjes.

Creatie

MediaKracht heeft in samenwerking het logo en de huisstijl ontworpen. Op basis hiervan is er een nieuwe website vormgegeven en gebouwd, inclusief een Content Management Systeem. De huisstijl is doorgevoerd in diverse communicatiemiddelen en lokale uitingen.

Jef Abels Bikes
Jef Abels Bikes

Kies voor MediaKracht en creëer impact met je digitale oplossing

Vanuit de kern van jouw organisatie zetten we samen een stip op de horizon. Ben jij klaar voor de eerste stap?