MENU Menu-icon Menu-icon

Hovenier Klinkers

Tuinadviesbureau & Hoveniersbedrijf J. Klinkers heeft al meer dan 25 jaar ervaring in het ontwerpen, inrichten en onderhouden van tuinen.

Onder leiding van Jeroen Klinkers realiseert het bekwame team de mooiste tuinen van de regio! Het team is bedreven in tuinontwerpen, tuinadvies, aanleg en beplanting, exclusieve sierbestrating, bouwkundige tuinelementen, tuinhuisjes, schuttingen, pergola's, tuinverlichting, vergunningen en buitenzwembaden.

Advies

Als een consument zich gaat oriënteren voor een nieuwe of aangepaste tuin, dan wil men graag inspiratie kunnen opdoen. De foto's van Hoveniersbedrijf J. Klinkers bieden enerzijds deze inspiratie, maar brengen ook het kwalitatieve werk in beeld. Totaalplaatjes worden afgewisseld met detailfoto's. Eenmaal geïnspireerd kan men laagdrempelig een offerte aanvragen of contact opnemen. Bestaande klanten worden op de hoogte gehouden middels tuinadvies en tuintips, want wat mooi is moet mooi blijven.

Creatie

Buiten genieten, dat wil toch iedereen? Deze strakke en moderne website brengt het tuingeluk in beeld waardoor je snel geïnspireerd zult raken. De tuinblogs bieden informatie en tips om tuinen te onderhouden. Deze blogs dragen bij aan de goede vindbaarheid van Hoveniersbedrijf J. Klinkers. Op diverse strategische plekken verschijnen call-to-actions om geïnteresseerden eenvoudig contact te laten opnemen.

Hovenier Klinkers
Hovenier Klinkers

Kies voor MediaKracht en creëer impact met je digitale oplossing

Vanuit de kern van jouw organisatie zetten we samen een stip op de horizon. Ben jij klaar voor de eerste stap?