MENU Menu-icon Menu-icon

Heijnens Comfort & Energie

Heijnens Comfort & Energie staat bekend als een voorloper op het gebied van duurzame techniek, gespecialiseerd in het verduurzamen van woningen en panden door middel van zonnepanelen, warmtepompen, airco's, thuisaccu's en laadpalen. Dit familiebedrijf uit Valkenburg is toegewijd aan het bieden van betrouwbare en hoogwaardige oplossingen, met een praktische en vooruitstrevende aanpak om een duurzame toekomst te bouwen voor de komende generaties. 

Advies

MediaKracht heeft Heijnens Comfort & Energie begeleid in hun transformatieproces van P. Heijnens Installaties naar hun huidige naam en identiteit. Dit advies was cruciaal in het herpositioneren van het familiebedrijf als een koploper in duurzaam wonen, waarbij de nieuwe naam en uitstraling nu nauw aansluiten bij hun gespecialiseerde diensten in duurzame technologieën.

Creatie

Voor Heijnens Comfort & Energie heeft MediaKracht een geheel nieuwe visuele identiteit gecreëerd, inclusief logo en huisstijl. Ook is de website vernieuwd, welke niet alleen hun expertise benadrukt, maar ook zorgt voor verbeterde SEO en een hogere conversieratio door effectieve leadgeneratie. Dit vernieuwingsproces omvatte ook een upgrade van de algehele bedrijfsuitstraling, van de werkkleding en werkbussen tot aan de signing van het kantoor, waardoor Heijnens een sterke, coherente merkervaring biedt.

Kies voor MediaKracht en creëer impact met je digitale oplossing

Vanuit de kern van jouw organisatie zetten we samen een stip op de horizon. Ben jij klaar voor de eerste stap?