MENU Menu-icon Menu-icon

Handbalvereniging V&L

In Geleen wordt al bijna 75 jaar gehandbald bij Vlug & Lenig. Het eerste damesteam van V&L speelt eredivisiehandbal. Naast topsport is er zeker ook aandacht voor opleiding, breedtesport, G-handbal en beachhandbal. 32 teams met 300 leden maken samen de vereniging, ondersteund door ruim 70 vrijwilligers.

Advies

Voor handbalvereniging V&L is een dynamische website voorgesteld die handbal ademt. De diverse pagina's kenmerken zich door de actiefoto's van de senioren en de junioren. Middels het matchcenter blijft de bezoeker op de hoogte van uitslagen, het programma en de ranglijst. De sponsoren die deze vereniging een warm hart toedragen, komen ook nadrukkelijk in beeld.

Creatie

Maak op deze zeer snelle website kennis met de verschillende V&L teams en blijf op de hoogte van actualiteiten via het nieuwsoverzicht en de social media integratie. Via de website kunnen nieuwe leden zich inschrijven. Achter de website draait een uiterst gebruiksvriendelijk Content Management Systeem, zodat het de vrijwilligers een minimale inspanning kost om de website up-to-date te houden.

Handbalvereniging V&L
Handbalvereniging V&L

Kies voor MediaKracht en creëer impact met je digitale oplossing

Vanuit de kern van jouw organisatie zetten we samen een stip op de horizon. Ben jij klaar voor de eerste stap?