MENU Menu-icon Menu-icon

GTR

GTR (Geleense Tennisvereniging Ready) is een dynamische tennis- & padelclub gelegen in Geleen, die zowel de recreatieve als de competitieve speler verwelkomt. Met uitstekende faciliteiten, waaronder goed onderhouden banen en een gezellig clubhuis, biedt GTR een warme en inclusieve gemeenschap voor zo'n 900 leden van alle leeftijden en speelniveaus.

Advies

MediaKracht heeft GTR geadviseerd om over te stappen op online narrowcasting-technologie voor een efficiëntere en dynamischere presentatie van sponsorlogo's, nieuws en clubinformatie. Dit advies omvatte het opzetten van een systeem waarmee de content online beheerd kan worden, wat het bijwerken van informatie aanzienlijk vereenvoudigt en verrijkt.

Creatie

Voor GTR is een op maat gemaakt narrowcasting-systeem ontwikkeld, volledig in de eigen huisstijl van de club. Dit systeem biedt de flexibiliteit om slides op afstand te beheren en in te plannen via een gebruiksvriendelijk contentmanagementsysteem (CMS), waardoor GTR zijn communicatie met leden en bezoekers op een dynamische en interactieve manier kan verbeteren.

Project starten?

Neem contact op met Marc

Marc

Kies voor MediaKracht en creëer impact met je digitale oplossing

Vanuit de kern van jouw organisatie zetten we samen een stip op de horizon. Ben jij klaar voor de eerste stap?