MENU Menu-icon Menu-icon

Fitnet

De één wil graag slanker worden, terwijl de ander wil werken aan mentale weerbaarheid. Dit veranderproces kost tijd en energie. Fitnet combineert de pijlers Leefstijl (gedrag), Voeding en Training om je optimale ondersteuning te kunnen bieden. Aan de hand van een persoonlijk plan word je gekoppeld aan een coach die jou waar nodig ondersteunt gedurende het gehele proces.

Advies

De unieke aanpak van Fitnet heeft geresulteerd in mooie persoonlijke resultaten. Door onder de noemer "succesverhalen" enkele casussen uit te lichten, krijgen potentiële klanten een goed en eerlijk beeld van het te doorlopen traject. De website stimuleert om voor een gezonde levenstijl te kiezen.

Creatie

Deze complete website is gerealiseerd door MediaKracht op basis van het aangeleverde ontwerp vanuit onze Youngdudes samenwerking. Het beheersysteem achter de website, geeft de eigenaren de faciliteiten om in een handomdraai nieuwe blogs en succesverhalen toe te voegen. Door dit regelmatig bij te houden wordt een goede positie in Google gehandhaafd en verder uitgebouwd.

Fitnet
Fitnet

Kies voor MediaKracht en creëer impact met je digitale oplossing

Vanuit de kern van jouw organisatie zetten we samen een stip op de horizon. Ben jij klaar voor de eerste stap?