MENU Menu-icon Menu-icon

Ferienhaus Kirchbach

In Kirchbach ligt een vakantieparadijs: een individueel ontworpen chalet om in stijl vakantie te vieren, omgeven door de indrukwekkende natuur en bergen van Karinthië. Dit grote moderne en stijlvolle chalet is met veel smaak ontworpen en het ontbreekt er werkelijk aan niets. Zo zijn er in het chalet 6 ruime slaapkamers, 6 moderne badkamers en een zwembad. In totaal kunnen hier maximaal 14 gasten genieten.

Advies

Dit vakantiehuis in Oostenrijk is te boeken in zowel de zomer- als de winterperiode. Dit vraagt om verschillende belevingen. De seizoensgebonden uitstraling en informatie op de website draagt bij aan een hogere conversie. Tevens zorgt de meertaligheid van de website voor extra gebruisgemak.

Creatie

De homepage van Ferienhaus Kirchbach geeft direct een mooi beeld van dit vakantiehuis. De foto's en de iconische weergave van de accommodatie dragen hier aan bij. Op diverse plekken komen call-to-action buttons tevoorschijn om de bezoekers te navigeren naar de boekingsmodule. MediaKracht heeft naast de website ook het logo ontworpen.

Ferienhaus Kirchbach
Ferienhaus Kirchbach

Kies voor MediaKracht en creëer impact met je digitale oplossing

Vanuit de kern van jouw organisatie zetten we samen een stip op de horizon. Ben jij klaar voor de eerste stap?