MENU Menu-icon Menu-icon

De Hillegomse

Het familiebedrijf De Hillegomse heeft een rijke historie die teruggaat tot 1910. Met vestigingen in Den Helder, Hillegom, Wassenaar en Zierikzee is De Hillegomse een vooraanstaande leverancier van hout, plaat- en bouwmaterialen in het westen van het land. De Hillegomse richt zich op professionele verwerkers in de bouw, zoals aannemersbedrijven, ZZP'ers, timmerfabrieken en houtskeletbouw bedrijven. Het assortiment is o.a. gericht op houtskeletbouw, gevelbekleding en de verduurzaming van woningen.

Advies

De groei van De Hillegomse vraagt om een herziene (online) strategie. Een essentieel onderdeel hiervan is het opstellen van een communicatieplan dat is afgestemd op de huidige organisatie, missie en toekomstige doelstellingen. Dit plan heeft geleid tot een communicatiematrix, die op zijn beurt resulteert in een gedetailleerd en praktisch actieplan.

Creatie

Met de creatie van een nieuwe website voor De Hillegomse creëren we een centraal knooppunt waar we via verschillende communicatiemiddelen naar verwijzen. Door middel van effectieve e-mailmarketing, social media campagnes, brochures en een sterke SEO-strategie zorgen we ervoor dat potentiële klanten de website van De Hillegomse bezoeken. We monitoren het online gedrag van deze bezoekers en begeleiden ze via een duidelijke customer journey naar het indienen van contactaanvragen.

De Hillegomse
De Hillegomse
De Hillegomse
De Hillegomse

Kies voor MediaKracht en creëer impact met je digitale oplossing

Vanuit de kern van jouw organisatie zetten we samen een stip op de horizon. Ben jij klaar voor de eerste stap?