MENU Menu-icon Menu-icon

Brandsma Vastgoed

Brandsma Vastgoed is een vastgoedmakelaar in hartje Heerlen, gespecialiseerd in het aankopen en verkopen van woningen in de regio Parkstad. Geert en Anja Brandsma bieden deskundig advies, gedegen kennis van de lokale markt en een persoonlijke aanpak om klanten te helpen bij het realiseren van hun vastgoeddromen.

Advies

Door slim gebruik te maken van platforms zoals Facebook en Instagram lukt het Brandsma Vastgoed om hun vastgoeddiensten effectief te promoten, een groter publiek te bereiken en zich direct met hun klanten te verbinden. Social media is een belangrijke schakel tot het vergroten van de merkbekendheid en het aangaan van waardevolle interacties.

Creatie

Met iedere maand een tiental aantrekkelijke visuals, ondersteunend met krachtige tekst, wordt het organische bereik van de social-kanalen van Brandsma Vastgoed vergroot. Deze visuals, variërend van foto's en infographics tot promotieafbeeldingen, vormen een krachtig instrument om de boodschap van Brandsma Vastgoed op social media te verspreiden. De consistentie in huisstijl zorgt voor directe merkherkenning en versterkt de impact van elke post.

Kies voor MediaKracht en creëer impact met je digitale oplossing

Vanuit de kern van jouw organisatie zetten we samen een stip op de horizon. Ben jij klaar voor de eerste stap?