MENU Menu-icon Menu-icon

Audit Service Plus

Audit Service Plus is een bedrijf dat zich richt op hoogwaardige financiële audits. Met wortels in Brabant en Limburg is Audit Service Plus ontstaan als een samenwerkingsverband van meerdere accountantskantoren die ervoor hebben gekozen om gezamenlijk hun uiteenlopende expertises onder een gemeenschappelijk naam in te zetten.

Advies

Bij dit project hebben wij een nieuw ontwerp voor de website aangeleverd gekregen. Dit ontwerp was volledig op maat gemaakt en we hebben ervoor gezorgd dat de uiteindelijke website "pixel-perfect" overeenkomt met dit ontwerp. Dit betekent dat de online weergave nauwkeurig en volledig in lijn is met het oorspronkelijke design. De website is niet alleen visueel aantrekkelijk, maar is ook geoptimaliseerd voor een geweldige gebruikerservaring.

Creatie

Na het programmeren van de verschillende pagina's in HTML/CSS, zijn deze naadloos geïntegreerd in het Content Management Systeem. Dit krachtige beheersysteem fungeert als de motor van de website en zorgt voor een snelle en veilige online ervaring. Met behulp van het Content Management Systeem kan het team van Audit Service Plus eenvoudig en efficiënt de inhoud van de website beheren en bijwerken, waardoor ze volledige controle hebben over hun online aanwezigheid.

Audit Service Plus
Audit Service Plus

Kies voor MediaKracht en creëer impact met je digitale oplossing

Vanuit de kern van jouw organisatie zetten we samen een stip op de horizon. Ben jij klaar voor de eerste stap?