MENU Menu-icon Menu-icon

Siemensma Bewindvoering

Siemensma Bewindvoering ondersteunt mensen bij hun financiële en eventuele aanverwante problematiek. Bewindvoering is het proces van inkomsten en uitgaven in balans brengen, rekening houdend met de belangen van de klant. Vanuit de vestiging in Geleen biedt Siemensma Bewindvoering hulp aan mensen die hier behoefte aan hebben.

Advies

Wanneer je in aanraking komt met bewindvoering, zit je in een situatie waarbij je enige hulp kunt gebruiken. De professionals van Siemensma Bewindvoering creëren financiële rust. Rekening houdend met de belangen van de klant. Omdat de oorzaak voor behoefte of noodzaak aan bewindvoering verschillend kan zijn, hebben we een vriendelijke, informerende stijl en tone of voice voorgesteld. Hetgeen precies aansluit bij de uitstraling van het bedrijf en de behoefte van de klant.

Creatie

Vanuit het bestaande logo, hebben we een aantal huisstijlelementen samengesteld. Vervolgens is er in Adobe XD een website-ontwerp en een prototype gemaakt. Door een aantal verschillende pagina's uit te werken op diverse resoluties, is er extra aandacht voor de navigatiestructuur en de functionaliteit van de website. Tot slot hebben we de eerder voorgestelde huisstijlelementen doorvertaald in een aantal communicatiemiddelen.

Kies voor MediaKracht en creëer impact met je digitale oplossing

Vanuit de kern van jouw organisatie zetten we samen een stip op de horizon. Ben jij klaar voor de eerste stap?