MENU Menu-icon Menu-icon
Terug naar nieuwsoverzicht

Onze eigen website is compleet vernieuwd

MediaKracht.com heeft een metamorfose ondergaan. Onze nieuwe website is voorzien van een nieuwe look, meer ruimte voor kennisdeling, een krachtig Content Management Systeem (CMS) en gebouwd met de meest moderne webtechnieken. Dat komt de snelheid ten goede, zorgt voor een weergaloze weergave op alle schermen en apparaten en draagt bij aan een optimale vindbaarheid middels Search Engine Optimization (zoekmachineoptimalisatie). Hierdoor zullen we nóg beter worden gevonden en hebben we een perfecte uitvalsbasis om campagnes op social media te ondersteunen. Meer bezoekers, meer leads.

Strak, clean, oog voor detail en subtiele effecten
Wij houden van balans. Geen onnodige toeters en bellen, maar wel laten zien wat je in huis hebt. Met die gedachte hebben we onze nieuwe website ontworpen en gebouwd. Zo hebben een krachtig en overzichtelijk website-ontwerp, gecombineerd met effecten en bewegingen.

Ruimte voor kennisdeling
Kennis delen, dat doen wij graag! Het liefst komen we bij je langs voor een kop koffie (zwart zonder suiker) om vervolgens pragmatisch marketing advies te geven. Ook via MediaKracht.com willen wij onze bezoekers goed informeren over mogelijkheden, veiligheid en innovaties. In de rubriek actueel zullen regelmatig blogs verschijnen over relevante (online) marketing onderwerpen. 

Een krachtig Content Management Systeem (CMS)
Met MODX3 als beheersysteem beschikken wij over een krachtig content management framework dat ons alle tools en vrijheid geeft die nodig zijn om websites optimaal te ontwikkelen. MODX3, de gloednieuwe versie van Content Management Systeem (CMS) MODX, staat bekend om de hoge mate van veiligheid en de eindeloze creatieve mogelijkheden voor ontwerpers. Vanzelfsprekend is dit beheersysteem super snel, uiterst gebruiksvriendelijk en optimaal geschikt voor SEO.

Snelheid, schaalbaarheid en zoekmachineoptimalisatie
Wij worden gelukkig van een goede webflow. Dat wil zeggen dat de website lekker snel reageert op de acties van de bezoeker. Ongeacht het apparaat en de schermafmeting waarop deze wordt bezocht. Wist je dat deze criteria, samen met nog een heleboel andere punten, meetellen voor de bepaling van de ranking van je website in de zoekmachines? Daarom is het belangrijk dat niet alleen het plaatje en de inhoud, maar ook de techniek tip top in orde is.

Meer weten over dit onderwerp of heb je een andere vraag?

Neem contact op met Tom via:

Kies voor MediaKracht en creëer impact met je digitale oplossing

Vanuit de kern van jouw organisatie zetten we samen een stip op de horizon. Ben jij klaar voor de eerste stap?