MENU Menu-icon Menu-icon
Terug naar nieuwsoverzicht

Maak kennis met ons nieuwe Beheersysteem (CMS)

Wie eenvoudig content wil toevoegen of wijzigen op een website, kan niet zonder een Content Management Systeem (CMS). Bij MediaKracht werken wij al sinds 2009 met één van de beste open source CMS: MODX. Een uiterst gebruiksvriendelijk en betrouwbaar beheersysteem. Razendsnel, stabiel en oneindig flexibel.

Op 30 maart 2022 is de nieuwste versie van MODX gelanceerd genaamd MODX3. Wij hebben dit beheersysteem direct verkend en zijn razend enthousiast!

Volledige creatieve vrijheid
Eén van de belangrijkste redenen dat wij MODX gebruiken is de creatieve vrijheid die het biedt. Van ontwerp naar productie met een pixel-perfecte precisie. Omdat de presentatie, inhoud en functionaliteit volledig gescheiden zijn, is het maken van toekomstige updates bovendien eenvoudig. MODX is, in tegenstelling tot bijvoorbeeld Wordpress, niet afhankelijk van thema's en templates. Kortom, de ideale motor om maatwerk websites te realiseren.

Razendsnelle inhoudgestuurde sites
MODX3 kenmerkt zich door razendsnel pagina's te kunnen bewerken, foto's toe te voegen of instellingen te wijzigen. In een handomdraai zet je een nieuw project of nieuwsitem online. De ultieme flexibiliteit om precies te bouwen wat je voor ogen hebt.

Ongeëvenaarde beveiliging
MODX heeft in het algemeen een lange staat van dienst als het gaat om veiligheid. Een vast team binnen de MODX community controleert alle code, zoekt kwetsbaarheden op en pakt deze direct aan. Tevens is het mogelijk om een Two Factor Authentication toe te voegen.

Benieuwd wat MODX3 voor jou kan betekenen? Plan vrijblijvend een demonstratie in.

Meer weten over dit onderwerp of heb je een andere vraag?

Neem contact op met Tom via:

Kies voor MediaKracht en creëer impact met je digitale oplossing

Vanuit de kern van jouw organisatie zetten we samen een stip op de horizon. Ben jij klaar voor de eerste stap?