Online

Website-ontwerp

MediaKracht verzorgt voor u het gehele proces van ontwerp, realisatie tot nazorg. Op basis van de wensen die tijdens het kennismakingsgesprek naar voren kwamen maken wij een concept-ontwerp. Alvorens wij starten met het programmeren van de website leggen wij dit ontwerp ter goedkeuring aan u voor. De website zal vervolgens gebouwd gaan worden en deze wordt in verschillende fases aan u gepresenteerd.

Realisatie

Het realisatietraject bestaat uit het ontwikkelen van het front-end en het Content Management
 Systeem van de website. Het front-end van de website wordt ontwikkeld met HTML 5, CSS 3, PHP,
 Javascripts en Jquery. De technische ontwikkelingen staan niet stil, waardoor er
 tegenwoordig steeds meer mogelijk is op digitaal gebied. Wij volgen deze ontwikkelingen op de voet en
 kunnen hierop eenvoudig inspringen.


Support & beheer

Wanneer u ervoor kiest om zelf uw website te beheren, dan kunt u gebruik maken van ons Content Management Systeem (CMS). MediaKracht zal het CMS gebruiksvriendelijk inrichten en staat bij technische vragen altijd voor u klaar. Om ervoor te zorgen dat uw CMS up-to-date blijft (incl. de nieuwste beveiligingsmethodes), voeren wij regelmatig updates uit. Daarnaast zullen wij gelijktijdig een backup maken van uw gehele website.

Hosting & domeinnaam

Om op internet gevonden te worden, is het juiste hostingpakket (inclusief domeinregistratie) essentieel. MediaKracht kan zorg dragen voor de hosting van uw website. Hiermee bent u verzekerd dat ons beheersysteem zonder complicaties aansluit op de systeemeisen. Door een domein te registreren beschikt u ook over uw eigen gewenste URL (www.uwdomeinnaam.nl).

Beheersysteem

MediaKracht maakt de website voor u geheel gebruiksklaar. In de toekomst zal de website echter ook onderhouden moeten worden. Dit kan middels een Content Management Systeem. Dit systeem is handmatig afgestemd op uw website. Binnen een handomdraai is het vervolgens mogelijk om zelfstandig tekst en foto’s te wijzigen op de website.

Responsiveness

De websites die wij bouwen zijn compitabel op alle devices (desktops, laptops, tablets en smartphones). Soms wordt er echter meer van een website gevraagd. Door de website “responsive” te programmeren wordt voor iedere device apart een uniek ontwerp gemaakt. Dit komt het gebruiksgemak ten goede. Deze optie levert tevens een hoger genoteerde zoekmachine-plek op.

Social Media

Social media is tegenwoordig niet meer weg te denken uit het dagelijks leven, Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest, LinkedIn enz. Met uw bedrijf kunt u hier op een eenvoudige manier op inspringen. Social media is niet alleen laagdrempelig, maar ook zeer toegankelijk. Contact leggen met uw cliënten was nog nooit zo makkelijk.

Nieuwsbrief

Indien u uw klanten, partners of volgers op de hoogte wilt houden van alle ontwikkelingen rondom uw bedrijf, dan is de nieuwbrief-module hier een uitgelezen mogelijkheid voor. In enkele minuten stelt u uw nieuwsbrief samen, waarna deze automatisch naar alle ingeschreven personen verstuurd zal worden. De ontvangers hebben tevens de mogelijkheid om zich af te melden voor de nieuwsbrief.

Ontwerp

Logo

Het zien van het logo is voor veel potentiële klanten een eerste indruk van uw bedrijf. Vandaar dat een logo de lading goed zal moeten dekken. De kleuren, de typografie en het beeldmerk geven de identiteit van uw bedrijf weer. Deze zal in lijn liggen met de huisstijl, website en overige promotie uitingen.

Huisstijl

Op het gebied van design en communicatie ontwerpen wij complete huisstijlen, bestaande uit; logo, visitekaartjes, briefpapier, enveloppen etc. MediaKracht zorgt voor een uniforme en professionele
 uitstraling waarbij uw identiteit voorop staat.

Drukwerk

Voor speciale gelegenheden of evenementen verzorgen wij tevens het ontwerp- en drukproces van
 posters, brochures, flyers, spandoeken en overige promotiematerialen. Goede reclame uitingen zijn van uiterst belang voor een geslaagde campagne. Met een ontwerp van MediaKracht zult u uw doelgroep op de juiste manier bereiken.

Fotografie

Indien u zelf geen geschikt beeldmateriaal beschikbaar heeft, kunnen wij een fotosessie verzorgen van een product, bedrijf, evenement etc. Wij staan garant voor kwalitatieve foto's die gebruikt kunnen worden voor uw website, posters, flyers en overige promotieproducten.

Strategie

Concept

Het concept-ontwerp wordt gebaseerd op de eerder bepaalde strategie. Om tot een optimaal
 resultaat te komen, is het belangrijk om in deze fase rekening te houden met creativiteit, techniek en
 functionaliteit. Het concept wordt tevens afgestemd op de wensen en eisen van de opdrachtgever.

Marketing

MediaKracht helpt haar opdrachtgevers met het realiseren van hun marketingdoelstellingen. In een resultaatgericht marketingplan adviseren wij hoe u deze doelstellingen kunt behalen. Indien gewenst zijn wij in staat om dit online marketingplan op te zetten.

Zoekmachines (SEO/SEA)

Wij zijn gespecialiseerd in zoekmachine marketing. Door uw website Search Engine Optimization (SEO) op te bouwen, is een hoge klassering in de zoekresultatenlijst verzekerd. Wij leveren websites altijd zoekmachinevriendelijk op. Het is ook mogelijk om een bestaande website door ons te laten scannen op gebied van zoekmachine optimalisatie. Een dergelijke scan geeft een gedetailleerd beeld weer hoe de website wordt gevonden en waar de mogelijkheden tot optimalisatie liggen.

Webanalytics

De prestaties van uw website kunnen nauwlettend in de gaten gehouden worden met behulp van webanalytics. Blijf voortdurend op de hoogte van uw bezoekersaantallen. Alle statistieken worden overzichtelijk in kaart gebracht.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Neem contact met ons op!